20 სექ

დამატებითი მიღება მაგისტრატურაში

2018 წლის 19 სექტემბრის №01-09-10/184 ბრძანების თანახმად, გამოცხადდეს დამატებითი მიღება ტექნიკური უნივერსიტეტის სამაგისტრო საგანმანათლებლო პროგრამებზე არსებულ ვაკანსიებზე.
17 სექ

ბიზნესტექნოლოგიების ფაკულტეტის სტუდენტის წარმატება

ბიზნესტექნოლოგიების ფაკულტეტის სტუდენტმა გოგა გელიტაშვილმა საკმაოდ მკაცრი შერჩევის პროცედურების გავლის შედეგად უფლება მოიპოვა მონაწილეობა მიიღოს გაეროს მიერ ორგანიზებულ ახალგაზრდულ ფორუმში „UNCTAD Youth Forum 2018“, რომელიც გაიმართება ერთა სასახლეში, ჟენევაში 2018 წლის 22-26 ოქტომბერს.

მაგისტრატურა_საკონსულტაციო საათები

საკონსულტაციო საათები სამაგისტრო პროგრამების მიხედვით

სამეცნიერო-პედაგოგიური სტაჟირება პოლონეთში

Wyższa Szkoła Biznesu - National-Louis University
приглашает пройти научно-педагогическую стажировку по программе
«Организация учебного процесса, программы подготовки,
инновационные технологии и научная работа
в WyższaSzkoła Biznesu - National-Louis University» (108 часов)
12-30 ноября 2018 г., г. Новый Сонч, Польша

კონფერენცია პოლონეთში

ІІІ Международная научно-практическая конференция
«Приоритеты научных исследований: теоретическая и практическая ценность»
27-30 ноября 2018 г., Новый Сонч, Польша
22 აგვ

ბიზნესტექნოლოგიების ფაკულტეტზე მაგისტრატურაში ჩარიცხვის შესახებ

2018/2019 სასწავლო წელს ბიზნესტექნოლოგიების ფაკულტეტზე არსებულ სამაგისტრო პროგრამებზე კონკურსის წესით ჩარიცხვის შესახებ
სიახლეების სრულად ნახვა

შეხვედრა დოქტორ ქეთევან ჰაგერთან

10/31/2017

2017 წლის 27 ოქტომბერს გაიმართა სტუ-ის ბიზნესტექნოლოგიების ფაკულტეტის წარმომადგენლების პირველი შეხვედრა საჯარო მმართველობის პრობლემათა კვლევების ინსტიტუტის რეფერირების საბჭოს წევრთან - იურიდიულ მეცნიერებათა დოქტორ ქეთევან ჰაგერთან (გერმანია, ბონი).

დაიგეგმა გერმანიის მსგავსი პროფილის კვლევით ცენტრებთან და ფონდებთან სამომავლო თანამშრომლობის პერსპექტივები, განისაზღვრა გამოყენებითი კვლევების თემატიკა, რომელშიც ჩართულნი იქნებიან საჯარო მმართველობის მიმართულების დოქტორანტები და მაგისტრანტები, აგრეთვე განხილულ იქნა ინსტიტუტის ეფექტიანი მუშაობისათვის აუცილებელი სხვა ტექნიკური საკითხები.
შეხვედრას ესწრებოდნენ ბიზნესტექნოლოგიების ფაკულტეტის დეკანი, პროფესორი რუსუდან ქუთათელაძე, პროფესორი შოთა დოღონაძე, ფაკულტეტის სხვა პროფესორები.