ღია კომფერენცია

06/26/2018

25 ივნის ჩატარდა სტუ-ის სტუდენტთა 86-ე ღია საეთაშორისო სამეცნიერო კონფერენციის „თბოენერგეტიკისა და ენერგოეფექტურობის ” სექციის სხდომა.

საკონკურსო კომისიის გადაწყვეტილებით:

პირველი ადგილი მიეკუთვნა მე-4 კურსის სტუდენტ, ლევან ახვლედიანს, ხელმძღვანელი პროფესორი, ო.კიღურაძე.

მე-2 ადგილი-თენგიზ აკობიას, ხელმძღვანელები პროფესორი ქ.ვეზირიშვილი, ასისტ.პროფესორები: ე.ფანცხავა და მ ჯიხვაძე;

მე-3 ადგილი - სოსო მინდიაშვილს და ირაკლი ფოფხაძეს, ხელმძღვანელი                                                                                                         ასოც.პროფესორი, ნათია არაბიძე.