ენერგეტიკის ახალგაზრდული კონფერეცია

06/28/2018

2018 წლის 28 ივნისს, ამერიკის შეერთებული შტატების საერთაშორისო განვითარების სააგენტოს (USAID) პროექტის „მმართველობა განვითარებისათვის“ (G4G)-ის ეგიდით, გაიმართა „ენერგეტიკის ახალგაზრდული კონფერეცია“. კონფერენციაში მონაწილებდა საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტის, ენერეგტიკისა და ტელეკომუნიკაციის ფაკულტეტის და სხვა უმაღლესი სასწავლებლების სტუდენტები. კონფერენციის ფარგლებში სტუდენტებს მიეცათ შესაძლებლობა გააცნობოდენ საქართველოს ენერგეტიკის სექტორს და ამ სექტორში არსებული პერსპექტივებს, გარდა ამისა სტუდენტები შეხვდნენ ენერგეტიკული ბაზრის მონაწილე სხვადასხვა კომპანიას და უშუალოდ გაიგეს რა კარიერული შესაძლებლობები არსებობს სექტორში. ენერგეტიკსა და ტელეკომუნიკაციის ფაკულტეტის დეკანმა, პროფ. გ.არაბიძემ, კონფენციის მონაწილეებს გააცნო საბაკალავრო, სამაგისტრო და სადოქტორო საგანმანათლებლო პროგრამები „ენერეგტიკა და ელექტროინჟინერია“.